Ik ben

Nanneke de Haan, al vele jaren werkzaam als oefentherapeute Cesar.

Na 15 jaar oefentherapeut zijn, kwam ik zelf in aanraking met Nordic Walking. Ik hield al van wandelen, maar Nordic Walking leek mij niets. Ik ben toch een cursus gaan volgen doordat een collega mij enthousiast maakte. Na het volgen van de eerste les was ik al om.

De combinatie van in de natuur zijn en op een zeer ontspannen en toch intensieve manier bewegen voelde super. Kortom ondertussen ben ik zelf een INWA erkende instructeur. Ik vind het heerlijk om Nordic Walkingles te geven en geniet van het wandelen in de natuur. Ik zie graag hoe hoe mensen zich fitter gaan voelen door Nordic Walking. Elke keer weer word ik daardoor ge´nspireerd en deze inspiratie geef ik graag door aan mijn cursisten!

Mijn achtergrond als Cesaroefentherapeute voelt als meerwaarde, omdat ik vrij snel zie waardoor de beweging niet optimaal gaat. Ik kan daardoor gericht advies geven.

Het lesgeven in Nordic Walking is voor mij een enorme verrijking en ik hoop dat ik nog heel veel lessen mag gaan geven.


Over de INWA:

Ik heb voor de INWA opleiding gekozen, omdat deze hoge kwaliteit nastreeft. Ik doe daarom elk jaar aan bijscholing, heb een reanimatiediploma, gebruik een zeer goede kwaliteit poles en werk met kleine groepen.

INWA staat voor International Nordic Walking Association.